Contact, Opdrachten en Advertising

Contact, Opdrachten en Fanmail

Indien u vragen of opmerkingen heeft voor Lectrr, een niet-commerciële opdracht wil voorleggen of gewoon contact wil zoeken met uw favoriete cartoonist, dan kan dat via mail of op 0494/62.99.52 (voor Nederland: +32 494 62.99.52)

Commerciële Opdrachten


Voor commerciële opdrachten raden we u aan om contact op te nemen met Comic House, Lectrr's agent, op mail@comichouse.nl of telefonisch op +31 (0)20 - 32 000 78 (Nederland).

Zij zorgen voor een op maat gemaakte offerte, degelijke afspraken en garanderen een vlotte samenwerking. Comic House is het grootste illustratorenagentschap van de Benelux, en vertegenwoordigt naast Lectrr nog tientallen internationale striptekenaars, illustratoren en animatoren.
U kan ook contact opnemen met Lectrr via mail of 0494/629952 (+32 494 629952 als u vanuit Nederland belt).

Signeersessies

U zoekt nog een tekenaar om op uw stripbeurs of evenement te signeren? Lectrr komt graag langs om er zijn cartoonbundels aan uw publiek voor te stellen en de boel wat op stelten te zetten met zijn absurde humor. Neem snel contact op via mail en voor je het weet zit ie al op jouw evenement.

Originelen en giclée prints kopen

Lectrr wordt vertegenwoordigd door The Cartoonist, een Brusselse gallerie die originele cartoons, prints en merchandising van de tweeëntwintig bekendste Belgische perscartoonisten tentoonstelt en verkoopt.
U kan hen vinden op The Cartoonist of ter plaatse gaan kijken in de Rue Longue Vie 40, 1050 Brussel (Ixelles) of de Sint-Jakobsstraat 6, 8000 Brugge (vlakbij de Grote Markt).
Er zijn steeds meerdere Lectrr-originelen (chinese inkt op zwaar papier) verkrijgbaar, net als prints, merchandising, boeken, en op vraag kan ook (beperkt) in het archief gezocht worden.

Interviews

Journalisten nemen best contact op via mail en wij zorgen voor het nodige.
Neem ook zeker een kijkje op press.lectrr.be, een website waar we krantenknipsels, interviews, bibliografie en beeldmateriaal voor u hebben verzameld.

Vertalingen

U kunt Lectrr's cartoons nu ook oa. lezen in het Engels, Frans, en Duits op deze site, maar de cartoons zijn ook beschikbaar in oa. het Zweeds, Noors, Turks, Afrikaans en Hongaars. Indien u interesse heeft in anderstalige cartoons kan u contact opnemen via mail.

Hosting en Webdesign

Al onze websites worden gehost en gebouwd door Code d'Or.

 

Contact:

Meer informatie over hoe ons te contacteren vindt u op onze contact-pagina.